Unde moda intalneste siguranta

0
208

Esti motociclist? Sigur nu iti doresti sa porti o vestimentatie care sa nu iti ofere confortul si protectia necesara ca tu sa fii una cu motocicleta ta. De cate ori ti s-a intamplat sa iti cumperi o geaca de piele si sa sa observi ca dupa un timp aceasta nu se ridica la asteptarile tale?

Pentru un motoclist, vestimentatia este cel mai important element. Aceasta este asemenea caroseriei unei masini: in interior este confortabil si gradul de siguranta este ridicat.
Tinand cont de precizarile de mai sus este momentul sa iti recomand cateva accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca:

– Gecile moto : acestea sunt elementul cheie al tinutei tale. Fie ca este din bumbac, este incalzita , Kevlar sau din piele ea este obiectul care este cel mai mult in evident atunci cand te aflii pe motor. Ce parere ai despre aceasta geaca?

Pantalonii moto, alaturi de gecile moto acestia intregesc vestimentatia ta.
Alaturi de acestea poti sa iti intregesti tinuta cu urmatoarele accesorii vestimentare:
– Camasi moto: Realizate din 100% Bumbac, Bumbac/Elastan, fleece sau pentru un plus de siguranta din Kevlar acorda un plus de elegant celui care le poarta.

– Tricouri moto : De o calitate extraordinara ofera confortul pe care il meriti in zilele de vara, cand esti mereu pe drumuri.
– Hanorace moto: Sunt extraordinare atunci cand vrei sa fi mai energic, in clipele acelea in care iti doresti sa atingi 100 in 3 secunde .

Toate aceste elemente ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui motociclist sunt disponibile pe Mobra Shop: un proiect mai larg ce isi propune sa aduca tuturor entuziastilor moto cea mai buna experianta de cumparare din Romania atat din punct de vedere al calitatii produselor listate cat si din punct de vedere al serviciilor din magazin si online..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here