Uneltirile diavolului

Viclenia diavolului este mare şi suntem îndemnaţi să ne împotrivim acestor uneltiri. În acest sens este bine să cunoaştem caracterul acestor uneltiri. Ele se manifestă prin:

Minciună: diavolul este marele mincinos. El este numit tatăl minciunii sau originea minciunii. Acest lucru reiese clar deja din prima sa intrare în scenă în grădina Eden. În cazul tuturor activităţilor diavolului trebuie să avem în vedere faptul că ele se află întotdeauna în legătură cu minciuna.

Înşelătorie: În strânsă legătură cu minciuna se află faptul că diavolul va încerca mereu să-i înşele pe oameni. El se preface în înger de lumină şi îşi trimite mesagerii care se deghizează în slujitori ai dreptăţii. Pe omenire o aşteaptă cea mai mare înşelătorie a diavolului, dar principiul are valabilitate deja acum şi trebuie să ne atragă atenţia.

Faţă de aceste uneltiri ale diavolului să ştim că el este un duşman biruit. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat pentru a nimici lucrările diavolului. Domnul şi Mântuitorul nostru i-a luat prin jertfa de la cruce puterea morţii. Acolo a avut loc marele triumf asupra diavolului şi uneltirilor lui.

”Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.
Efeseni 6.11”

One thought on “Uneltirile diavolului

  1. ”Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.Nu am mai auzito dar imi place si pana la urma contine si un mesaj in iti spune sa fii mai credincios.

Comments are closed.