imobiliare

Vrei sa uiti de toti si de toate? Muta-te intr-un oras necunoscut!

Acum cativa ani am avut o discutie, cel putin interesanta, care ma pune chiar si acum pe ganduri. In timp ce vorbeam cu respectiva persoana, am primit una dintre acele intrebari care iti marcheaza felul cum percepi viata, cum vezi oamenii de-a lungul timpului.

Cam asa suna: „Daca ar fi sa iti incepi viata de la zero, ce ai face? Te-ai muta intr-un oras mic sau intr-unul ceva mai mare?”

Nici macar nu am stat pe ganduri si am raspuns, cu o groaza de incredere in mine: „Nu imi place sa vad aceleasi fete cunoscute peste tot, ma ingrozeste acest gand, ma scoate din minti. Si mai este ceva care se intampla in cazul acesta – pe nepusa masa ajungi sa te intalnesti fix cu persoanele pe care niciodata nu le-ai suportat, pe care ai vrea sa nu le vezi, dar trebuie neaparat sa le saluti. Daca ar fi sa ma mut intr-un oras mic, in scurt timp toata lumea ar sti aproape totul despre mine si detest asta. Plus ca unii sunt fix ca babele de la tara, carcotasi si barfitori din cale afara. Simt ca intr-un oras mare m-as rataci in prima faza si apoi as reusi sa ma gasesc pe mine prin atata lume. Nu am niciun fel de obligatie fata de nimeni. Nu trebuie sa ma comport intr-un anume fel cu cineva anume, pot sa fiu doar eu.”

Si restul conversatiei chiar nu il mai tin minte. Intr-un mod inconstient, din senin, am ajuns sa imi creez viitoarea existenta doar prin cateva frunze. Acum, in prezent, am inca acel vis in minte, care s-a nascut odata cu cuvintele care mi-au iesit atunci pe gura.

Imi doresc cat de curand sa imi gasesc spatiul potrivit de locuit din sutele de apartamente de inchiriat Cluj. La cat e de mare piata, lucrurile merg mai greu, dar stiu ca pe compariimobiliare.ro voi reusi sa imi gasesc viitorul camin, intre peretii caruia o sa imi creez propria mea realitate.

Mizez pe ideea ca o sa o iau de la capat, doar eu cu mine si imi voi acorda mult mai multa atentie decat in trecut. Voi reusi sa ies mai des in oras, ma voi ocupa de hobby-urile pe care le-am lasat balta si tot asa. Si nu doresc ca acest scenariu sa fie doar in capul meu, ci sa se rasfranga asupra fiecarui aspect din viata mea.

Gata cu leneveala si cu visatul. E timpul sa pun piciorul in prag si sa lupt pentru ceea ce imi doresc. E timpul sa ma ocup eu personal de gasirea unei garsoniere sau a unui apartament la un pret decent, nu sa mai las pe seama altora. In plus, la cat de mult suport pot sa primesc din partea platformei de anunturi imobiliare, Compari Imobiliare, chiar ar fi amuzant sa ma opresc fix acum la mijloc, cand mai am si doi banuti pusi deoparte.

Si voi, ce faceti pentru visurile voastre? A existat vreodata o intrebare care sa va marcheze intreaga existenta? Daca da, care ar fi aceea?

.

No Comments Found

Leave a Reply