Fără categorie

Becurile auto perfecte pentru o vizibilitate crescuta!

Farurile unei masini sunt extrem de importante pentru siguranta circulatiei, in special dupa lasarea serii si mai ales in lunile de toamna si iarna, atunci cand ziua este mai scurta iar lumina naturala poate fi mai slaba in intesitate.

Conducatorii auto trebuie sa observe din timp indiferent de situatie, orice obstacol care le poate sta in cale, astfel incat sa poata fi efectuate manevre de evitare sau franare in deplina siguranta.

Iluminarea autovehiculelor este importanta pentru siguranta soferilor, insa, adesea, foarte multi nu acorda atentia necesara acestui sistem esential pentru siguranta traficului rutier.

Cand vorbim despre sistemul de iluminare al unui autovehicul, intelegem urmatoarele: faza lunga si faza scurta, semnalizatoarele, pozitiile atat pentru fata cat si pentru spate, becurile de frana, proiectoarele de ceata atat pe spate cat si pentru fata daca este cazul si bineinteles becurile din interior.

Cele mai importante dintre acestea din punctul meu de vedere sunt farurile fata, mai precis faza lunga si faza scurta care sunt esential mai ales atunci cand plecati la un drum lung, fie ca este noapte sau zi. Acestea trebuie sa fie obligatoriu functionale precum si restul becurilor dar mai ales trebuie sa fie montate conform legii.

Tipurile de becuri care au luat o mare amploare in ultimii ani, sunt becurile de tip led, acestea fiind extrem de eficiente din mai multe puncte de vedere.

Daca sunteti in cautare unor becuri led auto, de exemplu h7 led, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Gotek.ro unde va este pusa la dispozitie o gama extrem de variata de becuri led, atat pentru h7 cat si pentru restul tipurilor, inclusiv becuri pentru interiorul autovehicului.

Am spus ca becurile cu led sunt foarte eficiente. Acest lucru se datoreaza unui consum redus de energie si indiferent de numarul de aprinderi, perioada de functionare nu va fi afectata. Sunt foarte rezistente la socuri mecanice, nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolet si produc mai putina caldura decat becurile clasice. De asemenea, culoarea este bine definita si vizibila, ceea ce va putea asigura vizibilitatea necesara din interior dar si o lumina decenta pentru cel care circula din sens opus, fara a-i creea vreun disconfort.

In momentul in care trebuie sa inlocuiti un bec, trebuie sa apelati la produse bune calitativ precum cele comercializate de cei de la Gotek.ro, astfel incat sa puteti avea garanita ca nu va vor creea probleme intr-un moment nepotrivit si de asemenea va sfatuiesc ca intotdeauna sa aveti cel putin un bec de rezerva in portbagaj.

De exemplu, pentru ca tot am adus in discutie becuri led h7, pe Gotek.ro veti gasi set de doua becuri led h7 cu doar 150 de lei de culoare 6000k – alb rece cu 2600 lm/bec si 21w/bec si cu o durata de viata de aproximativ 30000 de ore.

Atunci cand aveti nevoie sa inlocuiti un bec la unul dintre faruri, este recomandat sa le inlocuiti pe ambele astfel incat sa puteti beneficia de o vizibilitate corecta, crescuta si uniforma.

Pentru a vizualiza gama completa de produse led, va invit sa accesati Gotek.ro si sa dati un simplu search pentru tipul de becuri de care aveti nevoie si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce cautati.

No Comments Found

Leave a Reply