Cea mai buna varianta de leasing auto pentru nevoile tale!

Visul oricarui sofer in special daca este vorba de un pasionat de autoturisme, este sa isi achizitioneze masina la care viseaza dar nu intotdeauna aceasta este si un accesibila.

Una dintre cele mai bune si des intalnite solutii prin care iti vei putea achizitiona un autoturism noi sau chiar si second hand, este sa apelezi la un leasing auto. Inainte de a te avanta la un astflel de contract, trebuie sa te asiguri ca optiunea unui leasing auto daca nu este ales intr-un mod inteligent, mai mult iti va da de furca decat sa te ajute.

Este necesar sa iti analizezi foarte bine posibilitatile si mai apoi ofertele de leasing adica implicit si pretul masinii pe care doresti sa o achizitionezi.

Leasecredit.ro poate fi raspunsul perfect pentru nevoile tale, acestia oferind printre cele mai bune solutii, gata sa iti satisfaca orice nevoi in materie de autoturisme. Vei beneficia de cele mai bune si corecte oferte de leasing auto, acestia avand propriul parc auto de unde iti vei putea alege masina mult dorita dintr-o gama foarte variata de autoturisme din orice tip de clasa.

man in suit holding a signboard with the word leasing written in it, with a black car in the background

Nu cu mult timp in urma am apelat personal la serviciile Leasecredit.ro pentru a achizitiona un autoturism. Prea multe nu doresc sa divulg pentru a va lasa pe voi sa descoperiti ofertele acestora, insa am fost extrem de multumit de ceea ce am descoperita in lista acestora de oferte

Asa ca te invit sa accesezi site-ul acestora unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile necesare si cu siguranta aici vei gasi cele mai bune solutii pentru nevoile tale in vederea achizitionarii unui autorusim bun la preturi accesibile si cu cele mai avantajoase conditii de finantare.

Timpul este foarte pretios, in special pentru un om care are un job cu program fix zilnic, deci timpul ii este limitat. Astfel veti putea beneficia de toata consultanta necesara, astfel incat sa puteti stii de la bun inceput tot ceea ce aveti de facut fara a mai pierde timpul pentru a aduna actele, mergand din prima la sigur.

La acest leasing pot apela atat persoanele fizice, cat si persoanele fizice autorizate ori persoanele juridice, fiecare categorie in parte de persoane avand nevoie doar de cateva acte si copii ale actelor dupa cum urmeaza.

• Persoane fizice: in acest caz treaba este extrem de simpla si descurcata, acestea avand nevoie doar de o copie a cartii de identitate si de o copie a contractului de munca plus actele aditionale.

• Persoane fizice autorizate: in cazul persoanelor fizice autorizate, actele necesare sunt in numar ceva mai mare, insa nimic nu este imposibil, fiind nevoie doar de copii ale actelor juridice de infiintare, copie pentru autorizatia de practicare a meseriei, copie declaratia speciala de venit realizata, vizata de Administratia Financiara si declaratia privind veniturile anticipate pe anul in curs, copie a registrului jurnal de incasari si plati care este optionala si bineinteles, o copie a cartii de identitate.

• Persoane juridice: nimic mai simplu si in acest caz, pentru cei de la Leasecredit.ro nu este nevoie de nimic mai mult decat o copie de la CUI, o copie a actului constitutiv, copie CI reprezentant legal, copie a ultimului bilant anual/semianual insotit de recipisa aferenta si balanta si de ultima balanta lunara depusa dar nu mai veche de doua luni.

Nimic nu este mai simplu acum, asa ca pentru toate detaliile necesare cat si pentru vizualizarea parcului auto, nu ramane decat sa accesati site-ul Leasecredit.ro si asta este tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *