Fără categorie

Ce carucior cumparam?

Aceasta este intrebarea pe care o pune fiecare parinte, atunci cand a venit vremea pentru ca bebe sa mearga la plimbare. Alegerea caruciorului este un lucru subiectiv si nu sunt indicatii ce functioneaza pentru absolut oricine. Totusi, sunt cateva criterii importante pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de a cumpara un carucior.

In primul rand, trebuie sa te hotarasti daca sa te orientezi spre carucioare sport sau sa optezi pentru carucioare 2 in 1. Desigur, fiecare parinte are pretentii diferite si caruciorul ales trebuie sa ofere anumite avantaje si caracteristici. Fiecare trebuie sa decida care sunt propriile prioritati, sa identifice obiceiurile zilnice la care nu poate sa renunte si sa decida, in cel mai inteligent mod, ce sa cumpere.

Pentru a avea parte de o oferta diversificata, cel mai bine este sa apeleze la un magazin de specialitate, ce comercializeaza produse pentru copii. Un astfel de magazin este jucariafavorita.ro. Pe site sunt disponibile modele si tipuri diverse de carucioare, pentru toate gusturile. Majoritatea parintilor opteaza pentru cumpararea unui carucior 2 in 1. Acesta este un sistem modular care se adapteaza foarte usor tuturor exigentelor si cuprinde doua produse intr-o solutie unica. Acesta se foloseste ca si landou pentru perioada in care puiul tau este prea mic pentru a sta in fundulet si carucior normal pentru perioada cand copilul mai creste. Acest tip de vehicul se poate utiliza de la nasterea celui mic pana la varsta de 1 an si jumatate, chiar si 2 ani. Dupa aceasta varsta, este indicata renuntarea la carucior.

Carucioarele 2 in 1 sau chiar 3 in 1, care pe langa caruciorul pentru copii mai mari au in componenta si scaun auto, reprezinta alegerea ideala pentru:
1. Cei care asteapta un copil pentru ca astfel de carucioare sunt ideale pentru nou-nascuti.
2. Cei care vor sa economiseasca. Un carucior 2 in 1 sau 3 in 1 costa mai putin decat daca ai cumpara elementele separat.
3. Cei care doresc un caurcior care sa nu ocupe spatiu. Carucioul 2 in 1 sau 3 in 1 ocupa mult mai putin spatiu decat daca ai avea landoul, caruciorul si scaunul auto separate.

Carucioarele de la jucariafavorita.ro sunt extrem de bine construite. In afara de elementele principale, aceste carucioare au si alte elemente incluse, cum ar fi geanta pentru mamici, cosul de cumparaturi, husa de ploaie si husa de picioare. Carucioarele sunt fabricate din aluminiu, au un cadru din aluminiu usor si care ofera o rezistenta foarte mare. Acestea se pliaza usor, prin simpla apasare a butonului rosu in partea de sus a cadrului, dupa care, prin activarea celor doua cleme laterale se va face inchiderea cadrului. Dispun de o suspensie cu o pozitie dinamica pentru drumuri accidentate si rotile din fata sunt pivotante, oferind o manevrare simpla in orice spatiu ingust.

Sunt disponibile in mai multe variante de culori, deosebit de frumoase. Materialul din care sunt confectionate ofera facilitate in curatarea caruciorului. Preturile difera in functie de optiuni si de brand, insa, cu siguranta, sunt printre cele mai bune de pe piata. Indiferent de alegerea pe care o vei face, cu produsele de la jucariafavorita.ro vei avea calitate si siguranta pentru copilul tau.

No Comments Found

Leave a Reply