articole Comunicat de presa Personale

Cat costa coafura la Antica Hair Studio?

Avantajele pe care le ai atunci cand lucrezi cu hair stilisti profesionisti

Atunci cand apelezi la un hair stylist Bucuresti, cu siguranta te intrebi si ce preturi trebuie sa platesti pentru toate serviciile. La Antica Hair Studio beneficiezi de costuri moderate pentru servicii prestate de personal cu o vasta experienta in domeniu. Preturile sunt cuprinse intre 80 de lei pentru coafarea parului mediu si 300 de lei pentru coafuri de nunta, iar un uscat simplu este doar 30 de lei.

Pentru mai multe detalii pot consulta lista preturi coafor, astfel incat sa poti determina corect in ce categorie te incadrezi.

Modul in care parule ste aranjat este mai mult decat o oglindire a starii tale de spirit si este foarte important sa iti gasesti o semnatura pentru propria personalitate si pentru un stil autentic. Serviciile de coafor te ajuta sa identifici stilul tau personal si sa conturezi cele mai frumoase trasaturi estetice cu ajutorul melanjului de culori, volume si texturi pe care le poti obtine prin aranjarea parului si vopsirea sa.

Vestea buna este ca Antica Studio reprezinta un salon de frumusete in care isi desfasoara activitatea doar persoane cu o vasta experienta in domeniu. Hari Stylistii de la Antica Studio sunt persoane pasionate de ceea ce fac motiv pentru care se asigura de fiecare data ca beneficiezi de servicii foarte bune pentru coafarea parului, tinand cont de culorile anului si de noile tehnici e lucru sau de orice altceva este de interes si poate sa ajute la dezvoltarea lor profesionala.

In salonul Antica se lucreaza doar cu cele mai bune produse de top, astfel incat parul sa fie mereu in siguranta. Fie ca te-ai decis sa iti scurtezi parul sau vrei doar sa il coafezi si respectiv sa faci o schimbare completa de look, specialistii sunt alaturi de tine pentru toate modificarile de look pe care vrei sa le faci.

In salonul Antica Studio sunt oferite servicii personalizate in functie de fiecare client astfel incat rezultatele finale sa fie mereu cele asteptate. De asemenea, recomandarea noastra este sa tii de fiecare data cont de parerea specialistilor atunci cand alegi serviciile noastre.

Datorita experientei pe care o avem in domeniu, stim exact ce tip de tunsoare ti se potriveste astfel incat sa ai un par care ti se potriveste atat din punct de vedere al fizionomiei cat si din punct de vedere al tenului.

Atunci cand iti alegi culoarea parului este recomandat sa tii cont de tipul de ten pe care il ai astfel incat noua culoare sa iti scoata in evidenta toate atuurile. Atunci cand alegi sa lucrezi de fiecare data cu acelasi hair stylist, de la  o intalnire la alta acesta va sti cum sa te consilieze astfel incat sa poti face imbunatatiri majore de look de la o vizita la alta. De aceea, consideram ca apropierea de fiecare client este cea mai importanta si tot ceea ce vrem este sa oferim cel mai inalt nivel de perfectiune astfel incat toate persoanele care apeleaza la noi sa isi doreasca sa revina.

No Comments Found

Leave a Reply