articole Tehnologie

Debitare materiale de constructii in Bucuresti

Firma Analko ofera servicii de debitare laser pentru confectii metalice si recomanda, de asemenea, utilizarea acestei metodei de taiere cu laser, din anumite motive. Procesul de taiere a pieselor prin procesarea cu laser, permite taierea metalului cu un procent minim de rebuturi. Calitatea pieselor pentru masini-unelte, masini si ansambluri, structuri pentru echipamente comerciale si de constructii utilizand metoda de debitare laser, este mult mai mare. Participarea umana la procesul de taiere este minimizata, deoarece masina isi face treaba prin stabilirea parametrilor necesari si prin controlul intregului proces. Realizarea de confectii metalice prin debitare laser, permite procesarea oricarui tip de metal – de la otel inoxidabil la aluminiu. Mai mult decat atat, eroarea de procesare este de maximum 0,1 mm. Taierea cu precizie permite realizarea de confectii metalice  foarte ingrijite, fara a fi nevoie de finisare sau prelucrare manuala ulterioara. Analko este mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul taierii cu laser si ofera servicii la cel mai inalt nivel.

Debitare laser

Astazi metoda de debitare laser este una dintre cele mai populare metode de taiere a produselor metalice. Taierea cu laser a unei foi de tabla iti permite sa obtii un model figurat si o margine fin taiata. Astfel, este posibil sa se implementeze aproape orice tip de piese metalice, de inalta precizie. Taierea cu laser, al carui pret este foarte mic, in comparatie cu alte metode de taiere a metalului, este cea mai buna alegere atunci cand ai de taiat tabla zincata, tabla din otel inoxidabil, aluminiu si alama. Taierea metalelor cu laser este o tehnologie moderna de prelucrare a metalelor in care un laser de mare putere este folosit ca element de taiere. Controlul laser (directivitate, focalizare, concentrare a puterii) este efectuat de un computer. Aceasta tehnologie permite obtinerea de sectiuni foarte subtiri cu o zona de incalzire la temperatura minima, ceea ce elimina practic deformarea mecanica a pieselor.

Confectii metalice

Firma de confectii metalice Analko ofera lucrari ingrijite si eficiente, fara a fi nevoie ca piesele confectionate sa fie prelucrate suplimentar. Acest lucru economiseste considerabil costurile producatorului. Firma de confectii metalice ofera servicii de taiere cu laser a metalelor, frezarea si gaurirea metalelor, vopsirea in camp electrostatic. Toate lucrarile se efectueaza cu echipamente de inalta precizie si puternice. La calcularea costului taierii cu laser se iau in considerare numarul de piese, procedurile si ciclurile de taiere, caracteristicile materiale, volumul si complexitatea muncii.

Taiere cu laser in Bucuresti

Daca doresti sa prelucrezi o foaie de tabla si ai nevoie de taiere cu laser in Bucuresti, poti apela la firma de confectii metalice Analko. Aceasta metoda ofera cea mai inalta precizie si calitate a marginii taiate, putand crea produse instrumentare, pentru industria aviatiei, industria auto, industria medicala, produse pentru mediul casnic. Taierea cu laser si gravarea metalului este larg utilizata in industrie si constructii. Iata cateva exemple de produse create prin debitare laser:

  • piese de schimb pentru autovehicule, echipamente;
  • elemente pentru rafturi, cosuri;
  • echipamente de vanzare;
  • dulapuri pentru transformatoare;
  • Articole promotionale: sabloane, semne;
  • model, stema, contur dificil al matricilor tehnologice;
  • semifabricate pentru echipamente elevatoare;
  • garduri;
  • elemente pentru interior etc.

No Comments Found

Leave a Reply