advertoriale

Colectare mase plastice – servicii asigurate de Cami Comexim!

Cred ca multi dintre voi sunteti de acord ca operatiunile de colectare a deseurilor sunt foarte importante atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru oameni. Daca mediul este afectat, implicit sunt afectati si locuitorii planetei.

Asadar, de ce sa nu avem grija de noi si sa indeplinim actiuni ce nu necesita foarte mare efort, cum ar fi colectarea si reciclarea?

Ei bine, daca sunteti de parere ca operatiunea de colectare este prea complicata, o puteti lasa in grija specialistilor. Voi trebuie doar sa pregatiti deseurile pentru a fi colectate.

Cami Comexim este o companie serioasa, ce vine in sprijinul vostru cu servicii colectare mase plastice, dar nu numai.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Cami Comexim – detalii despre colectare mase plastice si alte deseuri

Compania Cami Comexim asigura transportul, precum si personalul necesar pentru incarcarea deseurilor, cu mentiunea ca este nevoie de o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile, la o ridicare.

In cazul generatorilor de cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton, putem pune la dispozitie containere sau prescontainere.

Preluarea acestora (containerelor si prescontainerelor) este asigurata de societatea noastra, cu mijloace de transport adecvate, iar cantarirea acestora se face la bascula electronica de la punctul nostru de lucru.

Cantarirea deseurilor pana in 2000 kg se poate face la momentul incarcarii cu ajutorul unor lize cu cantar electronic incorporat.

Asadar, dispunem atat de mijloace de transport adecvate, cat si de echipamente speciale pentru a ne asigura ca toti clientii nostri beneficiaza de servicii colectare mase plastice, hartie si carton, metale, sticla si alte deseuri, in conditii excelente, fara erori de niciun fel.

Colectare mase plastice – pentru sanatatea noastra si a mediului in care traim!

Este evident ca orice tipuri de deseuri care nu sunt biodegradabile (inclusiv cele din plastic), trebuie colectate in mod corespunzator pentru a fi valorificate, ulterior.

Compania Cami Comexim este bucuroasa ca va poate ajuta in acest sens, oferindu-va servicii de colectare, la un raport avantajos calitate-pret.

Ne pasa de sanatatea mediului si a noastra, a tuturor, de aceea ne-am lansat in acest domeniu de activitate si am fost corecti de fiecare data cu clientii nostri.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii colectare mase plastice, hartie si carton, metale, electrice-electronice, sticla etc., nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii amabili si competenti ai societatii noastre.

Cami Comexim – cea mai buna alegere pentru servicii colectare mase plastice!

Cami Comexim S.R.L., a luat nastere in anul 1992, avand sediul in Bucuresti. Este o companie recunoscuta si apreciata pentru promptitudinea, seriozitatea, profesionalismul, responsabilitatea si amabilitatea de care da dovada in fiecare colaborare pe care o intreprinde.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania efectueaza servicii de colectare mase plastice si a altor tipuri de deseuri, conform celor mai ridicate standarde.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la diverse aspecte de interes, specialistii nostri va stau cu placere la dispozitie, oricand.

Va asiguram ca veti fi mai mult decat multumiti daca veti alege serviciile pe care Cami Comexim le ofera..

No Comments Found

Leave a Reply