Reguli de urmat atunci cand inchiriem o masina

În trecut, era recomandat să rezervați o mașină la preț redus și apoi să întrebați despre actualizări la biroul de închiriere. Este o practica riscanta pentru ca in situatia in care nu functioneaza, riscati sa nu primiti masina dorita.
Realizarea unei inspecții prea scurte la plecare.
Când vă ridicați mașina, verificați-o înăuntru și în afară pentru orice poate fi considerat daune înainte de a pleca. Căutați zgârieturi, părți lovitr, geamuri electrice și oglinzi nefunctionale, și multe altele.
Daca închiriati de exemplu o Skoda Octavia cu bara de protecție din spate lovita, pe care compania de închirieri auto nu o observa anterior, acest lucru înainte să plecati de la garaj și un inspector ar fi văzut-o mai târziu, dauna s-ar fi imputat dvs.
Cea mai bună protecție a dvs. este: faceți fotografii sau un videoclip cu o plimbare lentă în jurul mașinii și „loviți anvelopele”, ca să zic așa.
Lăsati inspecția finală la întâmplare.
Recent, procedura de înapoiere a mașinilor a ajuns să semene cu check-out dintr-un hotel.
Dacă va simtiti neliniștit doar pentru ati părăsit mașina fără ca un agent să o verifice, e absolut normal; cele mai grave plângeri cu privire la companiile de închiriere de mașini în ultimele luni au fost litigii asupra creanțelor privind daunele. Dacă un participant nu este prezent la returnare (și câteodată când există), disputa mai târziu devine cuvântul dvs. împotriva lor.
Din nou, cea mai bună protecție a dvs. este să faceți fotografii sau un film cu o plimbare lentă în jurul mașinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *