Comunicate de presa

Reparatii cutii automate- cel mai bun service auto

La atelierul nostru gasiti cele mai bune conditii de reparatii cutii automate si beneficiati de cel mai bun raport calitate pret. Cutiile defecte se monteaza pe un banc special amenajat pentru a se efectua inspectia tehnica de catre personalul nostru specializat. De asemenea, folosim documentatii specifice pentru fiecare model de cutie si efectuam verificarea functiilor cutiei cu aparate profesionale. Ne ocupam si cu intretinerea cutiilor automate efectuand schimbul de ulei si filtre in functie de fiecare model in parte.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca acesta trebuie schimbat periodic pentru ca doar asa veti reusi sa prelungiti in mod eficient viata cutiei de viteze. Daca masina este condusa in conditii normale schimbul de ulei trebuie efectuat cel putin o data la 3 ani iar daca se foloseste mai mult in oras ceea ce inseamna dese accelerari scurte, este recomandat schimbarea uleiului chiar mai des.In urma experientei in domeniul cutiilor automate si cu ajutorul testerelor specifice putem face o constatare exacta a problemelor cutiei automate si implicit, gasim solutiile cele mai adecvate remedierii lor.

Reparatii cutii automate- fiabilitate marita

Oricand aveti nevoie de serviciile noastre intervenim noi la reparatii cutii automate si va oferim servicii care se ridica la cele mai inalte standarde calitative. De asemenea, oferim mentenanta cutiilor de viteze si diagnza electronica si efectuam inspectia gratuita pentru orice tip de autoturism.Cu o vechime vasta in domeniu am tinut intotdeauna pasul cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor si ne-am castigat increderea deplina a clientilor nostri.

Reparatii cutii automate – rapide si eficiente

Suntem capabili sa efectuam reparatii cutii automate cu maxima precizie pentru orice model de autoturism. Va asteptam cu drag aici in atelierul nostru pentru ca este o experienta care merita traita macar o data. In activitatea noastra zilnica nu ne abatem nici o clipa de la principiile noastre  de baza, cum ar fi: calitate, promptitudine si, implicit, satisfactia clientului. De asemenea, le oferim un ajutor real tuturor celor care apeleaza la noi.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati deoarece ne aflam la distanta de doar un telefon de dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu sfaturi practice si utile si incercam sa rezolvam orice probleme aparute la autoturismele dotate cu acest tip de transmisie.

Solutia noastra inedita se refera la reparatia cutiei automate prin inlocuirea pieselor uzate sau reglarea componentelor acesteia. Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme si tinem cont de cerintele clientilor nostri.

Defectiunile mai simple vor fi reparate in maxim o zi lucratoare iar cele mai complexe in maxim trei zile, pentru ca ne dorim sa beneficiati de lucrarile noastre calitative cat mai repede posibil. Colaborand cu noi veti descoperi imediat avantajele lucrului bine facut si preturi deosebit de atractive. Noi va garantam inca de la inceputul parteneriatului nostru ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea dar si de investitia facuta..

No Comments Found