masini

Raspandirea brandului de anvelope Continental

Continental este unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope pentru vehicule utilitare din lume. În fabricile lor din întreaga lume, expertii, inginerii si tehnicienii produc anvelope pentru o varietate de aplicații, caracterizate prin diferite vehicule, condițiile rutiere și cerințele clienților, precum și comportamentul șoferului.

Portofoliul Continental de produse cuprinde anvelope pentru camioane și autobuze, precum și anvelopele Continental Sport Contact speciale pentur performanta. Unitatea de afaceri se dezvoltă de la un producător de anvelope la un furnizor de soluții, oferind de asemenea servicii și soluții precum ContiLifeCycle ™, ContiPressureCheck ™ și Conti360 °, care ajută clienții să își optimizeze afacerea.

Continental Tire the Americas, LLC (CTA, fostul Continental General Tire) are sediul central în Fort Mill, Carolina de Sud și este o filială a Continental AG. CTA a obținut Generalul Tyre în 1987.

CTA are locații în întreaga Americă:
Fort Mill, SC
Muntele Vernon, IL
Sumter, SC
Mississauga, ON
San Luis Potosi, Mexic
Camacari, Brazilia
Quito, Ecuador
Guayaquil, Ecuador

Aceste fabrici produc aproximativ o treime din anvelopele totale de pasageri și comerciale ale Continental Corporation. Continental este un furnizor important pentru echipamentele originale și pentru înlocuirea piețelor de anvelope, vânzând mărcile Continental, General, Euzkadi și private în NAFTA.
Vânzările în America de Nord includ:
Pasager, echipament original
Pasager, înlocuire de afaceri
Mărci private
Anvelope pentru camioane
Anvelope industriale
CTA furnizează anvelope pentru autoturisme clienților de echipamente originale care includ BMW, Ford, General Motors, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota și Volkswagen.

Anvelopele pentru vehicule comerciale sunt livrate la Freightliner, International, Ford, Mack și Volvo.

No Comments Found

Leave a Reply