articole

Cosuri-europubele.ro expertii in colectarea deseurilor! 

Colectarea corecta a deseurilor a devenit o preocupare majora pentru majoritatea oamenilor, mai ales de cand multi s-au intors din occident. Cu totii ne dorim un mediu de lucru mai placut, dar si curatenie pe langa casa si, de ce nu, in orasul in care traim. Aici intervin firmele precum cosuri-europubele.ro care sunt specializate in comercializarea produselor precum :

-Cosuri colectare selectiva;

-Cosuri metalice;

Cosuri inox;

-Cosuri parcuri;

-Europubele.

Gama este indeajuns de mare pentru orice exigente ar avea clientii. Magaiznul online cosuri-europubele.ro nu este orientat doar catre clientii rezidentiali, ci si pentru clienti din mediul HORECA, medical, fabrici sau institutii. Cu totii au nevoie de europubele eficiente in care sa stocheze deseurile.

Cele mai importante, din punctul meu de vedere, ar fi produsele din gama cosuri colectare selectiva, deoarece faciliteaza procesul de reciclare.

Iata ce caracteristici este indicat sa analizezi atunci cand cauti sa investesti intr-un cos de gunoi:

Destinatia: acest aspect separa modelele in cosuri de interior si piese pentru exterior. Daca urmeaza sa plasezi produsul in locuinta, vei limita aria cautarilor, axandu-te numai pe anumite tipuri de design, pe materiale usoare, care pastreaza eficient mirosul in interior si sunt mult mai facil de curatat.

Deocamdata nu conteaza incaperea in care vei folosi modelul achizitionat, ci doar faptul ca acesta trebuie sa fie mai potrivit intr-un spatiu protejat de orice intemperii. Cand vrei sa cumperi ceva pentru exterior, si durabilitatea, si robustetea pieselor vizate trebuie sa fie notabile. Trebuie sa alegi materiale solide, ignifugate, care se comporta bine in conditii de temperaturi extreme si umiditate.

Localizarea: pentru piesele de interior ai de ales daca le tii in baie, in bucatarie sau in camera de lucru. Cand vorbim de modele de exterior, vei alege intre cosuri pentru deseuri mici si folosite pe post de scrumiera sau containere mai mari, pentru colectarea unor cantitati extinse de resturi sau pentru curte.

Cu privire la cele intern plasate, daca vor fi camuflate de o masca de chiuveta sau intr-un dulap, atunci apelezi la varianta fara capac, pentru a avea acces facil. In cazul in care le vei folosi de sine statator, iti trebuie capac, fie cu ridicare la pedala, fie capac simplu cu maner sau cu glisare (tip batant). Pentru bucatarie, avand in vedere ca acolo mai arunci si resturi biodegradabile, este ideal sa ai un cos cu capac si pedala.

Cele de birou pot fi descoperite, pentru ca arunci mai mult hartii si ambalaje sau, din nou, pot avea sistem batant la capac.

Daca e necesar sa cumperi un cos de exterior pe post de scrumiera, asigura-te ca partea de stocare a celorlalte deseuri si capsula in care scrumezi sunt separate. Evita modelele din plastic si prefera-le pe cele din inox, pentru a preveni eventuale accidente sau chiar incendii.

Capacitatea: variaza intre valori reduse, moderate si mari. Cand cumperi un cos de gunoi de baie, se considera ca un volum de stocare ce ajunge la 5l va fi suficient.

Magazinul cosuri-europubele.ro are o gama de produse suficient de mare pentru a satisface exigentele fiecarui client.

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply