Personale

Cresterea in popularitate a rochiei rosii

In luna februarie, industria modei a suferit un soc la prezentarea Gucci toamna / iarna 2015, unde noul director de creatie, Alessandro Michele, a trimis pe podium tinuta numarul 14, un vis de rochie cu straturi de volane, in “rosu hibiscus” din matase georgette.

Tinuta 14 a rezumat decadenta relaxata a acestei colectii, care la randul sau a definit starea de spirit a sezonului. Ideea geniala a fost sa o accesorizeze cu ochelari si sa joace cu subtilitate o culoare care poate fi potential problematica. O rochie rosie poate fi grandioasa sau indrazneata, dar aceasta nu a fost nici una nici alta. Si a fost purtata cu incaltaminte comoda cu talpa joasa pentru a crea acel aspect de bibliotecara. Aceasta a fost – este – o rochie care vine cu o nonsalanta de-a gata, care contrazice aproape pretul sau, nonsalanta fiind aparent mai degraba scumpa, in aceste zile. Dar aceasta rochie rosie nu este un lup singuratic. Un micro-trend in colectiile internationale, rochiile rosii par acum sa fi izbucnit intr-un val purpuriu. Designerii produc zeci de modele stacojii, iar acestea se vand intotdeauna bine pe plan international.

Intre timp, strada este, de asemenea, pasionata de rosu. Marii comercianti au trebuit deja sa isi innoiasca stocul de rochii rosii. Vedem o cerere puternica pentru rosu, nu doar pentru piesele elegante, de seara, dar si pentru tinutele office, cum ar fi costumele si chiar salopetele.

Dar de ce rosu? Aceasta este o astfel de culoare, extrem de placuta, evocatoare. Este poate cea mai puternica culoare, deoarece este simbolic pentru atat de multe lucruri: pericol, sange, dragoste si asa mai departe.

Tendinta de printuri digitale luminoase din anii anteriori a facut mai multe femei increzatoare cu privire la purtarea culorilor stralucitoare, iar acum acestea se simt improspatate si pregatite pentru a alege o singura culoare, pura.

Rosul se potriveste celor mai multe tonuri de piele. Arata grozav cu bronz si la fel de uimitor, daca esti palida. Rochiile de culoarea sangelui se potrivesc, de asemenea, cu numeroase modele de incaltaminte, de la cele cu talpa joasa, la pantofii cu platforma sau sandalele elegante.

Noul trend de piese rosii este vazut ca un final al aspectului minimal care a venit ca o reactie la austeritate. Asadar, nu mai astepta si mergi si achizitioneaza acum rochia rosie ideala..

No Comments Found

Leave a Reply