articole

Cutii pizza – ambalaje esentiale pentru a transporta cel mai popular preparat din lume!

Pizza – un fel de mancare deosebit de popular la nivel global datorita faptului ca reprezinta o modalitate rapida pentru a consuma ceva consistent si mmm…foarte gustos. La nivel mondial sunt livrate milioane de cutii pizza din carton cu deliciosul preparat, iar acesta este ambalajul preferat de toti producatorii si comerciantii care se ocupa de crearea pizzei.

Insa, motivele pentru care aceste cutii pizza sunt modalitatile de ambalare preferate nu sunt putine iar cei care lucreaza in acest domeniu stiu cat de important este ca ambalajele sa indeplineasca o serie de conditii esentiale.

Motive pentru care aceste cutii pizza sunt preferate de cei din industria alimentara

In primul rand, unul dintre motivele pentru care aceste cutii pizza sunt modalitatea de ambalare ideala este aceea ca fiind fabricate din carton reusesc sa pastreze preparatul cald pana in momentul in care se livreaza la domiciliul clientului. Apoi, un alt motiv este ca protejeaza preparatul si faciliteaza transportul catre destinatie dar si pastreaza produsul intact.

De asemenea, sistemul de inchidere este foarte simpl,u dar eficient, astfel ca indiferent de distanta care trebuie parcursa cu produsul pana la client produsul este protejat.

Aceste cutii pizza fiind fabricate din carton sunt biodegradabile si astfel puteti sa protejati mediul inconjurator prin reciclare. Mai concret, aceste cutii pizza sunt fabricate din carton microondul natur sau albit pe suprafata caruia se pot imprima o serie de elemente grafice dar si reclame menite sa promoveze sortimentele de pizza pe care le aveti in meniu. De asemenea, pot sa fie in forma dreptunghiulara sau rotunda, in functie de preferintele dumneavoastra. Si, daca tot am pomenit de reclama, aceste cutii pizza pot sa fie o modalitate ideala prin care puteti sa creati modalitati atractive de a promova produsul. De exemplu, unele companii aleg sa transmita clientilor lor mesaje haioase pe cutii astfel incat sa ii indemne la actiune dar sa si ii fidelizeze astfel incat sa prefere produsele companiei in continuare.

Un alt avantaj deosebit de important care se remarca la aceste cutii pizza este acela ca reprezinta o modalitate deosebit de accesibila ca pret. Mai ales, in conditiile in care afacerea este de abia la inceput sunt necesare o multime de idei prin care se pot reduce costurile iar aceste cutii pizza ajuta foarte mult in acest sens.

Tompack va asteapta cu o multime de oferte pentru cutii pizza,  la preturi accesibile

Tompack este producator si comerciant de astfel de cutii pizza realizate din carton pe care sa le puteti utilza in afacerea dumneavoastra oricat de multe comenzi ati avea. La cererea dumneavoastra le putem personaliza sau sa le lasam simple, astfel incat sa va puteti promova produsele exacta asa cum doriti. In plus, puteti sa alegeti dintr-o gama diversificata de ambalaje care sa raspunda in totalitate cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Puteti sa vizualizati oferta noastra mai concret, accesand site-ul www.tompack.ro sau sa ne contactati pentru a realiza o comanda ferma, astfel incat sa puteti sa va desfasurati activitatea in mod fluent fara a va face probleme ca nu aveti suficiente cutii pizza sau alte tipuri de ambalaje care sa va ajute sa livrati comenzile in timp util. .

No Comments Found

Leave a Reply