Pos all in one cu touch Timisoara – solutia ideala pentru orice firma

ECR Distribution va ofera o gama larga de case de marcat fiscale precum si sisteme pos all in one cu touch Timisoara. La noi gasiti cele mai reprezentative modele de pe piata romaneasca, pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de calitatea produselor noastre. Toate aceste modele reprezinta solutii optime in diferite softuri de gestiune si evidenta informatica. Obiectivul nostru este sa oferim solutii optime pentru fiecare comerciant astfel incat sa primim un feedback pozitiv din partea clientilor nostri.

Cu o experienta de 12 ani in domeniu, venim in sprijinul dumneavoastra cu case de marcat ideale pentru magazine mari si mici, farmacii, hoteluri si multe altele. Cei care au ales pos all in one cu touch Timisoara au fost profund multumiti de produsele si serviciile noastre. ECR Distribution va ofera servicii bazate pe calitate si promptitudine iar fiecare client este tratat cu respect si seriozitate maxima.

               Alegeti pos all in one cu touch Timisoara pentru optimizarea serviciilor dumneavoastra

Noile modele pos all in one cu touch Timisoara se remarca printr-un design elegant si rafinat, care se poate adapta perfect in orice configuratie POS. Pe langa designul slim si constructia ergonomica prin care se remarca, acestea aduc specificatiile tehnice necesare pentru ca fiecare dintre noi sa putem experimenta cu usurinta modul de functionare al acestui model. Datorita faptului ca nu este accesorizat cu fante de ventilatie, praful nu afecteaza in niciun fel componentele interne, care ar creste considerabil riscurile unei defectiuni pe termen scurt. Acest lucru este factorul cel mai important care ii prelungeste durata de viata a unui sistem POS, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de beneficiile acestui dispozitiv in conditii optime de functionare, pentru o perioada cat mai lunga de timp. Intreaga gama de sisteme pos all in one Timisoara o gasitit pe site-ul nostru www.casedemarcat.tm.ro

               Pos all in one cu touch Timisoara– specificatii tehnice si mod de utilizare

Daca tocmai v-ati hotarat sa va achizitionati unul dintre aceste modele de pos all in one cu touch Timisoara, atunci apelati cu incredere la firma noastra. Aici gasiti cele mai populare modele cu informatii tehnice necesare pentru ca utilizarea lor sa fie la indemana tuturor. De mentionat faptul ca suntem singura firma din tara care oferim 2 ani garantie la casele de marcat.

Modelul Posiflex XT-3815 este noul terminal fara ventilator din categoria XT bazat pe noul procesor Bay Trail. Performanta acestuia se incadreaza intr-un raport bun din punct de vedere calitativ si al pretului de achizitionare. XT-3815 touchscreen este destinat mediilor de lucru solicitante, iar constructia sa ergonomica dispune de un panou tactil care foloseste tehnologia infrarosu pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va puteti bucura de eficientizarea folosirii acestui produs.

De asemenea, puteti alege cu incredere un alt model fiabil si extrem de util. Sam4S titan 560 reprezinta un model de top ce aduce satisfactie clientilor nostri. Il puteti folosi cu succes in domenii retail sau HoReCa, fiind foarte practic si usor de utilizat. Acest model se bucura de un plus de avantaje pe care le aduce utilizatorilor sai. Cu un design modern,  titan 560 este un produs fiabil care se adpteaza perfect nevoilor micilor intreprinzatori, si nu numai. Datorita faptului ca unitatea centrala se afla in interiorul monitorului, puteti beneficia din plin de economisirea spatiului destinat acestui produs..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *