Personale

Organizarea biroului in propria locuinta

Societatea evolueaza foarte mult, iar odata cu ea, oamenii se schimba. Daca inainte femeile erau cele stateau acasa si barbatii aduceau bani pentru a intretine familia, acum ele incearca sa isi gaseasca diferite joburi, iar unele sunt chiar superioare barbatilor din punct de vedere ierarhic.

Au aparut si joburi noi si odata cu asta si posbilitatea de a alege daca doresti sa muncesti de acasa sau de la birou. Cei care lucreaza de acasa sunt freelanceri si cei din domeniile de creatie. De asemenea sunt angajati la birouri, a caror meserie nu depinde numai de mediul online, in aceasta categorie intra si joburile care necesita lucru in echipa sau interactiunea cu clienti. Cei care lucreaza de acasa pot beneficia de un program flexibil, dar exista si persoane care nu se pot descurca singuri si au nevoie de indrumare din partea celorlalti. Daca ne hotaram sa lucram de acasa, trebuie sa avem grija ca mediul sa fie unul linistit, unde sa ne putem efectua activitatile.

M-am uitat intr-un magazin birotica, pentru a cumpara toate necesare si am ales niste dosare plastic in care sa imi organizez in mod corect toate documentele. De multe ori sunt nevoit sa trimit scrisori sau fise mai confidentiale si apelez la niste plicuri a4 in care sa le pun, sunt opace si securizate, iar eu stau linistita stiind ca documentul va ajunge la destinatar.

Am hotarat sa imi decorez si biroul de acasa, stiind ca voi petrece acolo o mare parte a zilei am dorit sa fac din el un spatiu ideal in care sa imi desfasor activitatile si sa am energia necesara. Am luat mobila de calitate, in special scaune confortabile, deoarece pozitia corpului este foarte importanta. O pozitie gresita a coloanei vertebrale poate cauza in timp deformari ale acesteia, care pot fi iremediabile.

De asemnea am achizitionat niste plante de birou care sa imi sporeasca productivitatea, am optat pentru bambusi, care ofera un flux de energie mare si in cultura asiatica sunt considerati aducatori de noroc. In concluzie, atata timp cat suntem niste persoane organizate, putem face fata cu brio activitatilor de birou chiar in propria locuinta, avem nevoie doar de o mica doza de perseverenta..

No Comments Found

Leave a Reply