Personale

Magazinele specializate – in vinderea produselor de carne

La fel ca la piata, magazinul personal poate fi o zona compusa dintr-o masa inox pe care vanzatorii isi pot expune toate produsele din carne pe care le au in stoc, intr-un mod destept. De asemenea, legumele si fructele sunt si ele produse ce se bucura de o foarte mare apreciere din partea clientilor, insa clientii le selecteaza in functie de texturi si culori. Elementele vizuale au un rol important in sporirea vanzarilor, motiv pentru care nu va sugeram sa vindeti un mixer planetar intr-un magazin cu specific de carne si mezeluri. Un mixer planetar poate fi vandut si el, dar intr-un magazin care are un specific de produse electrocasnice.

Gama de culori incanta foarte mult ochiul cumparatorului, iar produsele alimentare din carne sunt pe primul loc in topul vanzarilor. Carnea si produsele din carne pot atrage si ele atentia cumparatorilor asa cum o fac fructele si legumele. Adica, prin modul istet in care sunt asezate in vitrina. Acestea ar putea fi depozitate in vitrine frigorifice la temperatura adecvata. O vitrina frumoasa nu este singurul stimul care poate instiga un posibil client sa cumpere, o vitrina frumoasa necesita o multitudine de sortimente de carne, pastrate si preparate in tot felul de modaliti. Pentru a atrage clientii este bine sa comercializezi si produse de nisa, care nu se gasesc in alte magazine alimentare sau in supermarket-uri.

Carnea, indiferent de animalul de la care provine (vita, oaie, porc, pasare), are o compozitie corespunzatoare varstei si starii de nutritie a animalului. Ambalarea preparatelor din carne are ca prim pas amplasarea produselor pe masa inox in functie de sortimente,  in membrane naturale sau sintetice, cu diametre diferite cuprinse intre 16 – 120 mm. Ambalarea semipreparatelor in forma de batoane se face in navete din material plastic care nu ating produsele din ambalaj. Semipreparatele sunt cel mai adesea feliate de catre vanzator cu ajutorul unui feliator mezeluri.

Atunci cand vorbim despre compozitia carnii tocate din diferite magazine, primul aspect la care ar trebui sa luam in considerare este dotarea magazinului. Ingredientele ce sunt inserate in masina tocat carne trebuie sa indice o valoarea nutritionala foarte mare a carnii, iar printre acestea nu ar trebui sa se regaseasca frecvent sorici, tendoane, organe sau alte bucati de carne grasa..

No Comments Found

Leave a Reply