Personale

Deratizati periodic blocurile alimentare!

In locurile unde se gasesc alimente, se pregateste si se serveste mancare apar din belsug tot felul de paraziti. De pilda, lasi un pahar plin cu zmeura coapta, parfumata si dulce acrisoara pe masa, iar la intoarcere roiesc musculitele de otet deasupra ei, incat te miri de unde au aparut fiindca incaperea era perfect curata, cand ai plecat.
Acelasi lucru se intampla cu blocul alimentar din scoli, crese, spitale sau restaurante. Este hrana la discretie, apar si oportunistii.
Multi dintre profitori sunt versati, in special cei de la oras, care isi duc viata numai in astfel de locuri. Au o dexteritate iesita din comun de a se ascunde de oameni si de a actiona din umbra. Soriceii de exemplu, cand simt prezenta umana, se retrag sau se ascund iute stiind ca daca se expun privirii omului se afla in pericol de moarte.
Aparitia unei astfel de faune in blocurile alimentare nu este din vina omului. Multi pun pe seama lipsei de curatenia aparitia parazitilor de orice fel, dar nu este adevarat. Soarecii isi cauta hrana, plosnitele un adapost confortabil, mustele hrana buna, fara eforturi mari. Sunt ele simboluri ale mizeriei, dar asta nu inseamna ca apar numai in medii lipsite de igiena. Am vazut soareci in case bune si curate si gandaci de bucatarie in locuri care straluceau de curatenie. Au aparut soriceii? Nu trebuie sa va fie rusine sau sa va invinovatiti pentru asta, dar trebuie sa apelati urgent la firme care ofera servicii deratizare Bucuresti.


Nu va faceti ca nu-i vedeti si nu asteptati sa dispara de la sine! Nu va puteti opune ca ei sa nu vina catre alimente atrasi de mirosurile irezistibile, dar nu complotati cu ei impotriva sanatatii celor care se hranesc din acel loc, la mesele pe care noaptea, tarziu este posibil sa joace soriceii cu sutele de microbi pe care-i duc dintr-un loc in altul!
Vizitele nedorite nu sunt vina noastra, dar a tine tainuit acest lucru in defavoarea unor persoane bolnave, cu imunitatea la pamant si a nu lua masurile care se impun reprezinta un delict. Este de ajuns un telefon, un e-mail sau completarea formularului online de pe site-ul celor mai buni furnizori de servicii din Bucuresti si in 24 de ore sunt la datorie!
Echipa se prezinta la adresa indicata de client cu aparatura performanta, cu substante care distrug parazitii, dar nu afecteaza oamenii si cu echipamentul de protectia si incepe lupta de eradicare a intrusilor din cladire. Experienta ii ajuta sa caute pretutindeni unde intrusii s-ar ascunde si sa ii elimine definitiv. Toate locurile sunt luate la rand, iar de solutie nu au scapare rozatoarele care fac atat de mult rau.
Blocul alimentar devine repede curat si poate fi folosit, iar pretul interventiei este foarte mic, raportat la importanta si calitatea acesteia.
Dezastrul facut de soareci nu poate fi ignorat fiindca are impact mare asupra lucrurilor si oamenilor ei fiind capabili sa:
-produca grave imbolnaviri. Au fost cazuri in care au murit peroase fiindca au consumat alimente cu urme de soareci si nu le-am spalat temeinic
-distruga fire electrice si sa provoace incendii, sa tranforme peretii in sistem de tunele/gauri care corespund intre ele..

No Comments Found

Leave a Reply