articole Comunicat de presa Comunicate de presa Credinta Internet Personale

Singur este imposibil sa te ocupi de repatriere decedati Italia

Este grea calatoria dintr-o tara in alta a unui om viu, dar sa aduci trupul neinsufletit al celui drag din Italia acasa, pe canicula acesta, va imaginati ca este imposibil, fara ajutor profesionist.

Si cum sa nu il aduci, cand el s-a lasat torturat de dorul de casa si de cei dragi, numai sa sustina finaciar familia? Ca sa nu pierdeti masina, sa nu vi se confiste casa din cauza neplatii la timp a ratelor sau pentru operatia costisitoare a celui mic, care i-ar fi prelungit viata sau l-ar fi facut sanatos a ales sa plece si departe, in tari straine a inchis pentru totdeauna ochii, fara sa-i aprinda cineva o lumanare…

Daca la veselie oamenii vin alaturi de tine, la necaz sa fii pregatit sa fii singur, dar daca vorbim de repatriere decedati Italia vei avea un ajutor de nadejde in firma Repatriere-Romania.ro.

Experienta si colaboratorii din spatial UE ii ajuta sa actioneze rapid exact cum trebuie acum, cand la temperaturile de afara nu se poate transporta un cadavru fara efectuarea seringii de conservare, punerea lui in cele doua sicrie destinate transportului  international al decedatilor, sigilarea acestora si mai ales transportul cu masini funerare dotate corespunzator.

Ei stiu exact ce formalitati trebuie indeplinite, ordinea lor si cum sa urgenteze derularea acestora. De pilda, tu ai cauta mult si bine sicriele admise legal pentru acest tip de transport si ti-ar lua mult timp sa le gasesti, plus ca ai uita sa acoperi cele 24 de gauri din sicriul de lemn si sa cositoresti sicriul de zinc, iar peste toate sa pui sigiliul de ceara. Daca aceste lucruri ti se par grele, despre obtinerea dosarului de repatriere si de inhumare, ce sa mai zic?

Stiai ca certificatul de deces si pasaportul mortuar sunt multilingve si cei care se ocupa de punerea la punct a documentatiei trebuie sa fie atenti sa nu se scrie gresit nicio litera in documente sa poata aduce mortul in tara la timp?

In sicriul de zinc se afla o patura absorbanta si o valva purificatoare ca trupul sa nu intre in putrefactie si sa raspandeasca in jur colonii de microbi?

In afara de aceste aspecte dureroase, mortul trebuie si toaletat si imbracat, apoi manipulat in sicriul de zinc, manopere foarte grele datorita rigiditatii corpului, la care apartinatorii ar asista cu stranger de inima. Serviciile de pompe funebre scutesc familia indurerata de multe scene care ar marca-o dureros mult timp.

Este infernal sa vezi omul care te-a iubit, mangaiat si incurajat in aceasta stare de neajutorare! Raceala trupului, paloarea acestuia, greutatea de plumb demonstreaza ca totul s-a terminat si ca nu mai este absolut nicio speranta.

Calatoria in tara cu trupul lipsit de viata ar fi la fel de traumatizanta.

Aparitia pe piata din Romania a firmelor de pompe funebre care se ocupa de decedati si la nevoie si de repatrierea lor din spatiul european reprezinta este cel mai mare sprijin pentru familie care inmarmurita de durere nu stie cum sa actioneze.

Moartea este un fenomen natural, iar cei de la pompe funebre il fac suportabil ocupandu-se de pregatirea cadavrului si de transportul igienic al trupului neinsufletit..

No Comments Found

Leave a Reply