articole Comunicat de presa Comunicate de presa Internet Personale

Regula celor sapte tricouri

Tricoul ramane piesa de baza a garderobei estivale, indiferent de varsta sau sex. Ne simtim bine in el, daca este facut din material natural ( bumbacul 100% reprezinta alegerea optima, chiar daca pretul este mai mare) si nu strange corpul nepermitand pielii sa respire.

Cele sapte tricouri care trebuie sa faca parte obligatoriu din garderoba de vara trebuie sa fie de fapt 14: 7 de purtat in casa, 7 de iesit la plimbare sau in parc, cate unul pentru fiecare zi.

Evident ca vom proceda asa si cand cumparam tricouri copii .

Pe langa tricourile albe si negre, avem nevoie si de tricouri solare, in special pentru femei si copii. Barbatii se lasa greu induplecati sa poarte un tricou galben, rosu sau portocaliu, cu toate ca unora le sta foarte bine cu aceste culori si mizeaza pe cromatica restransa, masculina prin definitie, care cuprinde tonuri de maro, albastru si verde.

Cel mai bun si aprovizionat magazine cu tricouri este Tricouri-misto.ro. De ce sunt misto toate lucrurile vandute aici?

  1. Pentru ca sunt de calitate premium, aduse din tarile europene. Clientii au declarat ca niciodata nu au primit marfa de calitate indoielnica de la acest furnizor, acesta fiind motivul principal care ar trebui sa ne indemne sa comandam. De pilda tricourile pentru copii sunt marca Keya Europa 100% bumbac. Imprimeurile si vopselele utilizate pentru tesatura nu dauneaza deloc pielii hipersensibile a micutilor.
  2. Pentru ca se personalizeaza ca oamenii care primesc o cana, o sapca, un tricou sa se simta in centru atentiei. Personalizarea se executa si dupa proiectele clientilor, atat sunt de disponibili profesionistii de aici.
  3. Raportul calitate-pret este onest.
  4. Produsele nu arata banal, ci original.

Copiii iubesc tricourile in care se simt bine si prin care transmit un mesaj de suflet sau unul haios. Fiindca ei sunt cei care le poarta, nu este gresit sa ii luam langa noi, cand intram pe site-ul magazinului prezentat mai sus de unde se aprovizioneaza cu tricouri toti romanii iubitori de imbracaminte de calitate si sa ii punem sa isi aleaga singuri tricourile pentru purtat acasa si cele pentru iesit in oras, cursuri sau scoala.

Este gresita ideea:”Eu platesc, eu aleg, tu porti ce iti spun eu!”, chiar daca am crescut cu ea. Putem orienta alegerea copiilor numai in ceea ce priveste magazinul, calitatea produselor si piesele obligatorii pe care trebuie sa le contina garderoba sa.

Asa ii pregatim pentru viata de adult. De pilda, ce farmec ar avea sa ii aleg eu fetitei mele tricoul roz sau rosu cu mesajul: “Am cea mai grozava mama din toata lumea.” I-as demonstra probabil ca sunt complet lipsita de modestie si cultul personalitatii nu imi este deloc strain.

M-as simti in culmea fericirii ca atat baiatul, cat si fetita sa aleaga singuri tricourile: “Imi iubesc parintii.”

An de an, la inceputul verii plasam comanda de tricouri estivale pentru toata familia pe site si transportul la domiciliu este gratuit. Uneori, cand ne luam cu treburile si uitam, initiativa vine de la copiii nostri, care nu uita sa ne roage sa le cumparam din nou tricouri din acelea bune si frumoase, misto rau de tot alese de ei!.

No Comments Found

Leave a Reply