articole Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

In pretul parchetului intra confortul si stabilitatea

Podeaua si acoperisul unei case nu se pot schimba foarte des, de aceea se impune sa fie alese cu mare grija. Dincolo de faptul ca sunt investitii de durata, ambele izoleaza locuinta, asigura confortul si securitatea locatarilor, dar au si rol estetic in acelasi timp.

Cine investeste intr-o casa si isi doreste sa stea mai mult in ea, fara probleme nu face rabat de la calitate pentru cel mai mic pret parchet.

Astazi nu se mai merge pe principiul: in casa lui omul pune ce are, fiindca exista conceptul de creditare usor accesibil si multe dintre magazine accepta plata in rate a produselor pe care le livreaza si acasa din dragoste fata de clienti.

Legat de parchet, putem spune fara sa stam pe ganduri ca parafrazand un vechi proverb romanesc este valabila si remarca: ”Spune-mi ce parchet ai, ca sa iti spun cat de confortabil traiesti in casa ta!”

Cel mai bun parchet il poti comanda din magazinul online: Kormos-parchet.ro, acesta avand o durata foarte mare de viata si aratand decent, daca i se acorda o intretinere minima.

Ce beneficii aduce intr-o casa un parchet din lemn masiv?

  1. Trainicie si stabilitate. Esti sigur ca nu se indoaie, pot alerga copiii fara frica, nu conteaza la ce trafic este supus, rezista.
  2. Arata bine si este etalon al bunastarii proprietarilor. Am auzit vorbindu-se cu respect de cei care au parchet din lemn masiv in casele lor.
  3. Miroase bine si se curata bine, nu se umfla asemenea anumitor tipuri ieftine de parchet din materiale care nu suporta umezeala.
  4. Nu stai cu frica in momentul in care intra cineva cu haine ude sau cu zapada in casa si nu esti nevoit sa vii cu mopul sa stergi in urma lui, sa nu fie afectat parchetul.
  5. Izoleaza perfect si termic si fonic, de aceea nu simti efectul de sera sau de cuptor vara si gerul siberian iarna.
  6. Este compatibil cu incalzirea in podea, una dintre cele mai eficiente forme de caldura.
  7. Accidentele cauzate de alunecari, caderi sunt 100% anulate.

Sper ca v-am convins sa alegeti cel mai bun parchet pentru locuinta si sa evitati astfel atat accidentarile nedorite, cat si deteriorarile. Din magazinul cu cel mai bun parchet puteti alege: parchet dublu stratificat, parchet masiv stejar, parchet masiv frasin, lamparchet si parchet cu design special.

Un parchet din lemn masiv de frasin sau de stejar il aveti toata viata si in plus va ajuta sa va decorati rustic locuinta, cu barne aparente din aceeasi esenta, mobilier taranesc si obiecte de artizanat. Ne bucuram de parchet din lemn masiv de stejar livrat de magazinul prezentat mai sus in locuinta noastra si dincolo de toate beneficiile prezentate mai sus simtim si energii pozitive generate de faptul ca in loc de materiale sintetice, avem la picioare lemn sanatos, curat.

Alegeti cel mai bun parchet pentru case si va asigurati in acest mod caldura iarna si racoare vara, liniste si izolare totala a locuintei de invaziile daunatorilor. Soarecii nu pot patrunde prin parchetul de lemn masiv niciodata..

No Comments Found

Leave a Reply