Inovatiile de mare clasa in domeniul constructiilor si instalatiilor accesibile tuturor

Imi amintesc cat de greu ne-a fost, cand eram nevoiti sa legam conducta noastra care asigura alimentarea cu apa curenta prin asfalt traversand drumul judetean.
Am angajat echipa de muncitori noaptea si din fericire pentru noi, pe atunci nu se circula in ritmul de acum si nu erau masini atat de multe. O persoana statea de paza sa semnalizeze masinilor care trec faptul ca se lucreaza.
Copil fiind ma minunam de cate ori vedeam cum conductele traverzeaza cai ferate, poduri si gradini si uneori vedeam pe viu cata munca se afla in spatele acestor operatiuni atat de necesare. Pamantul dizlocat trebuia sa fie transportat, iar santurile subrezeau structura de rezistenta a drumurilor si podurilor.
In prezent, cu utilaje de subtraversare lucrarea este executata cu precizie aducand executantului si beneficiarului avantaje tehnice, dar si economice.
Aducerea utilajelor de subtraversare de fabricatie elvetiana si in Romania de catre Eurogrup-utilaje.ro reprezinta cea mai mare usurare fiindca:
-munca bruta, fizica este usurata si muncitorii nu mai sunt pusi in pericol, in cazul in care santurile nu sunt prevazute cu sisteme de protectie
-lucrarile sunt executate cu maxima precizie si sunt supravegheate de la suprafata
-investitia intr-un asemenea utilaj inseamna reducerea costurilor legate de sistemele de sprijinire a santurilor, plata fortei de munca antrenate in saparea manuala a acestora, tasarea locului si relocarea pamantului scos.
-drumurile, podurile, gradinile nu sunt afectate sub nicio forma de interventia utilajelor
-lucrarea poate fi executata oricand si nu impune intreruperea circulatiei
-ecosistemul din jur nu este afectat si plantele nu au de suferit din cauza acestor sapaturi
-in cazul in care exista monumente istorice sau de arhitectura in jur, acestea nu sunt deranjate in niciun fel de frezele care executa tunelul cu precizie maxima
Utilajele de subtraversare comercializate de magazinul prezentat mai sus sunt produse in Elvetia, aspect care garanteaza calitatea acestora si functionarea la parametri optimi.
Cu ajutorul forezelor pneumatice TERRA-HAMMER se realizeaza un tunel cu peretii compacti, rezistent cu diametrul de pana la 30 de centimetri si lungimea de 25 de metri.
Intreprinzatorii ar trebui sa cumpere acest dispozitiv datorita faptului ca poate fi inchiriat contra cost si isi scoate banii avandu-se in vedere ca poate fi folosit in telecomunicatii, alimentarea cu apa curenta, gaz, canalizare, instalatii petroliere, dar si in electricitate.
Alaturi de aceste foreze-minune, exista si alte produse la acesta subcategorie, cum ar fi: ciocanele de batut tevi, foreze pneumatice, utilaje de foraj orizontal dirijat si utilaje de inlocuire prin spargere.
Asistam la o adevarat revolutie in domeniul forajului cu acest sistem mecanizat si in mod sigura ca in curand lucrari complexe de forare se vor face de pe computer, cu utilaje care vor putea fi programate digital.
Orice reduce munca omului si sporeste securitatea acestuia este de bun augur, oricat ar costa. Oamenii nu mai au voie sa sape santuri, din moment ce au fost inventate masini de sapat santuri care le traseaza drept respectand dimensiunile de la un capat la celalalt.
De multe ori, sapatorii neatenti de santuri au reluat munca fiindca au strambat nepermis de mult sapaturile, iar tevile nu puteau fi asezate sub nicio forma in ele. Utilajele dinamizeaza lucrarea si anuleaza eroarea umana..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *