articole Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Tudorestates.ro raspunde perfect nevoii tale imobiliare

Tudorestates.ro este conceptul care raspunde 100% nevoii tale imobiliare. Daca in trecut intrebai din cunostinta in cunostinta cine inchiriaza in Bucuresti o garsoniera sau un apartament, neindraznind sa soliciti o anumita zona, ci acceptai sa faci naveta cu 2-3 mijloace de transport in comun, acum situatia s-a schimbat complet.

Bucharest real estate iti incurajeaza exigentele fata de casa din visul tau si te indeamna sa nu adaptezi nevoile tale imobiliare unei oferte impuse, ci sa o cauti pe cea care se pliaza numarului de persoane care va locui acolo, zonei vizate si perioada pentru care soliciti locuinta.

Sa explicam concret cel mai mare ajutor pe care il poate primi un cautator de casa, vila sau de apartament pe site-ul oficial al firmei Tudorestates.ro! Sa zicem ca o familie trebuie sa se mute urgent in zona Herastru fiindca parintii au fost trasferati la o sucursala a companiei timp de 6 luni.

Fara emotii, tot ce au de facut parintii este sa intre pe site si sa caute casa de inchiriat Herastrau, cu 3 dormitoare, daca au doi copii. Tot din filtru pot cauta si pretul pe care il pot achita lunar pentru casa.

Toate persoanele care au imobile de vanzare sau de inchiriere de pe site sunt ultraverificate, asa ca nu va aparea absolut nicio complicatie.

Site-ul mediaza intre cei care vor sa vanda si cei care au nevoie sa cumpere, intre chirias si gazda, ofertele fiind 100% serioase.

Mutarea in casa dorita este in acest fel urgentata fiindca persoana interesata va gasi 3-4 anunturi care corespund nevoilor sale si va fi sigur ca acestea sunt serioase si verificate inainte de a fi postate. Casele sau apartamentele sunt insotite de fotografii realistice.

Beneficiarii au libertatea de a posta comentarii si evaluari dupa semnarea contractului. Trebuie sa va spun ca toate evaluarile sunt pozitive fiindca a fost anulat timpul de asteptare, iar oamenii au putut sa se mute unde au avut nevoie a doua zi.

Un alt punct forte al platformei virtuale cu locuinte este acela ca informatiile sunt reactualizate, astfel ca ofertele expirate sau locuintele inchiriate sau vandute nu mai apar ca optiuni ale potentialilor beneficiari. Am trait frustrarile legate de anunturile postate in ziare si de spulberarea sperantelor la telefon, prin raspunsul dezamagitor: “Ne pare rau, dar anuntul nu mai este de actualitate! Apartamentul a fost inchiriat.”

Aceste experiente negative le-am trait cand nu exista conceptul descris de mine mai sus si cautam cazare pentru sora mea mai mica fiindca devenise studenta la Medicina. Cumparaseram un teanc de ziare si am consumat zeci de fise in zadar. Pe masura ce sunam si ni se raspundea negativ, taiam cu rosu anunturile si am avut impresia ca vom ramane in strada. Preturile erau foarte mari, pretentiile lipsite de suport real. Una dintre gazde a conditionat inchirierea de plata chiriei lunar si de efectuarea curateniei de doua ori pe saptamana in toata casa, de parca sora mea platea sa fie menajera…In plus casa era plina de pisici care se urcau peste tot si lasau par pe masa, pe pat si pe scaune. Ma gandesc cat de usor este acum sa gasesti casa de care ai nevoie aplicand filtrele de cautare!.

No Comments Found

Leave a Reply