Comunicate de presa

Modele unghii french

Unghiile reprezinta acea partea a corpului nostru care nu doar ca este expusa tuturor intemperiilor si uzurii, dar si exprima in cea mai mare parte starea noastra de sanatate si de alimentatie. In alte timpuri, exprimau chiar statutul omului in societate, stiindu-se ca imparatii chinezi aveau unghiile de 20 centimetri lungime pentru a demonstra ca mainile lor n-au fost niciodata puse sa munceasca. Chiar si noi, de multe ori judecam o persoana dupa aspectul mainilor, daca este una careia ii place sa se ingrijeasca sau nu.

Cel mai des utilizate in manichiura actuala sunt diferite tipuri si modele unghii french, foarte populare si fara sa-si piarda farmecul de-a lungul vrremii.

Modele unghii french, dupa o tehnica veche de sute de ani

Este o tehnica originara din Parisul anilor 1700, a carei popularitate a continuat sa creasca de-a lungul timpului, pana prin anii ’30, cand a explodat peste tot in lume, devenind un model de referinta pentru toate manichiurile, atat profesionale, cat si cele facute acasa. Manichiura frantuzeasca este caracterizata de stratul de lac roz, foarte delicat, pe toata suprafata unghiei, care este culoarea de baza, completat cu o linie alba la varful unghiei. Cum de-a lungul timpului aceasta tehnica a evoluat, astazi lacul de baza poate fi de orice culoare, uneori chiar cu aplicarea unor autocolante gratioase.

Realizarea modelelor unghii french

Realizarea acestei tehnici pentru a obtine o perfecta manichiura french se poate face in doua moduri: pe cont propriu, acasa, sau la un cabinet de cosmetica, de catre un profesionist. Daca te afli in primul caz, poti cumpara din magazinele de specialitate liniile autoadezive pentru varful unghiilor, care te vor ajuta sa realizezi perfect partea cea mai grea a acestor modele unghii french. Daca te decizi sa-ti incredintezi mainile profesionistilor, ei vor fi in masura sa-ti spuna dintr-o singura privire care este forma de unghii care ti se potriveste cel mai bine, sa aleaga culoarea adecvata si sa creeze un model perfect, bineinteles, cu conditia sa fie cu adevarat profesionisti.

Saloane de manichiura pentru modele unghii french

Din pacate, nu toti cei care pretind ca sunt foarte calificati in aceasta tehnica spun adevarul, de aceea, ar fi bine sa-ti iei cateva masuri de precautie, atunci cand vrei sa-ti faci o manichiura ideala, si sa te asiguri daca salonul la care mergi este unul de incredere sau nu. Pentru acest lucru, ar fi bine sa arunci o privire in interior ca sa constati in ce masura sunt respectate normele de igiena, sa vezi in ce conditii se afla toaletele, cat sunt de curate si ingrijite, cata atentie acorda personalul sterilizarii obiectelor metalice si, bineinteles, sa te asiguri ca detine o licenta de practicarea acestei meserii.

Desigur, pentru a beneficia de cele mai frumoase modele unghii french de pe www.Unghiute.ro nu este suficient ca profesionistul sa-ti spuna absolut ceea ce considera el ca trebuie facut, mai trebuie sa tina seama si de preferintele tale, sa faca un compromis ideal intre alternativele pe care le ai in realitate si ceea ce tu iti doresti.

.

No Comments Found

Leave a Reply