Fără categorie

Pretul se negociaza in functie de dorintele muzicale

Pare bizar ca desi oamenii platesc biletul la un spectacol, nu li se indeplinesc 100% dorintele. Sa zicem ca ei se duc sa vada un anumit solist pe care il divinizeaza. Cu toate acestea ca sa il asculte pe acela trebuie sa astepte si sa ii asculte pe toti ceilalti dinaintea lui.
De altfel regulile elementare ale empatiei si generozitatii ne invata sa nu le impunem celor din jur gusturile noastre muzicale. Muzica este facuta sa rezoneze cu sufletul, iar noi suntem foarte diferiti si tocmai spiritul traseaza cele mai mari diferente dintre noi.

Apar diferente semnificative chiar si intre iubitorii aceluias gen muzical.
Unii asculta ore in sir, fara sa se plictiseasca, muzica banateana, altii adora zona Mehedintiului, a Olteniei, dar sunt si impatimiti ai muzicii populare maramuresene sau moldovenesti. In afara de repartizarea pe zone, exista slagare care transcend orice granite zonale sau diferente dintre generatii.

Sunt asa-zisele cantece ascultate cu placere si pe care danseaza alaturi tineri si batrani.
Grandpartymusic.ro va ofera in acest moment cele mai bune oferta formatie nunta preturile stabilindu-le in functie de dorintele voastre. Puteti ajusta setul reportorial dorintelor voastre, dar trebuie sa stiti ca ar reprezenta un act de lipsa clara de diplomatie sa excludeti vreun gen muzical sau sa impuneti formatiei un repertoriu monoton.

Puteti face selectia instrumentelor si a solistilor, dupa ce vizionati materialele de la nunti filmate si puse demonstrativ pe site, insa este bine sa mergeti pe mana acestor profesionisti fiindca au o experienta de 15 ani in domeniu si sunt cei mai solicitati le evenimente la momentul actual, iar acest lucru spune totul despre ei.

Acesta formatie nu programeaza doua nunti la aceeasi data ca sa se poata ocupa perfect de una, ei fiind prezenti de la inceputul evenimentului pana la sfarsit.
Da, am vazut nunti la care se asculta muzica la casetofon pana la sosirea formatiei sau dupa plecarea acesteia in mijlocul evenimentului la alta cantare.

Fiindca isi respecta menirea si ii respecta pe clienti ei nu procedeaza in acest fel niciodata. Semnand un contract cu ei, v-ati rezervat muzica buna si variata de la inceputul nuntii pana la sfarsitul acesteia.

In ciuda faptului ca sunt cei mai solicitati artisti ai momentului, contactarea lor este facilitata de formularul de contact online pus la dispozitie pe site-ul lor. Dupa completarea si trimiterea acestuia veti fi sunati in cel mai scurt timp si veti pune la punct detaliile.

Tot pe site gasiti si numarul de telefon si adresa de e-mail si trebuie sa mai stiti ca totul este 100% legal, prin urmare veti primi factura si bon fiscal dupa achitarea costurilor.
Pretul este comunicat telefonic, in functie de dorintele beneficiarului. Acesta poate cere in mod expres prezenta unui anumit instrument in orchestra sau al unul solist la nunta sa. In privinta repertoriului trebuie sa stie urmatoarele:

-nuntasii nu se vor plictisi si nu vor incremeni stand la mese
-cel putin patru genuri muzicale vor fi reprezentate la superlativ. Acestea sunt: muzica populara, muzica de petrecere, manele si muzica usoara.
-cantecele si dansurile de muzica populara provin din toate zonele tarii.

1 Comment

  • 23h Events

    formatia de nunta face diferenta dintre nuntasii care stau la mese si cei care umplu ringul de dans

    Reply

Leave a Reply