Natura

Repelentul Naturiz Mosca-Beneficii

Vara: un anotimp pentru a va bucura de tot ceea ce natura are de oferit – cerul albastru, aer curat, și … insecte!

Un grătar in aer liber nu poate fi complet fără insecte. Insa, de acum totul se va schimba datorita repelentului natural Naturiz Mosca !

Stim că a fi în aer liber în este unul dintre beneficiile de a trăi în această țară frumoasa. Dorim ca oamenii să se poată bucura în aer liber, fără să fie îngrijorați de insecte, iar misiunea noastră este de a ajuta oamenii să se protejeze de insectele dăunătoare. Indiferent dacă este vorba de drumeții, camping, vânătoare, pescuit sau grădinărit, veti dori sa va protejeati cu ceva care functioneaza ! Din acest motiv am creat repelentul natural Naturiz Mosca !

Repelentul Naturiz Mosca ofera protectie superioara impotriva insectelor si este un produs ce se poate folosi cu usurinta, pentru a crea confortul dorit !

Naturiz Mosca este cel mai nou progres în tehnologia de respingere a insectelor fiind un produs foarte eficace pentru ca ofera confortul casei, gradinii dumneavoastra, sau chiar si a locurilor publice unde va petreceti timpul alaturi de familie, prieteni sau animalele de companie. Acest repelent nu afecteaza mediul, oamenii sau animalele.

Desi pe piata exista numeroase produse ce promit ca va scapa in mod miraculos de insecte, majoritatea dintre acestea nu sunt naturale, dovedindu-se ineficiente si putand avea efecte negative asupra sanatatii dumneavoastra si a celor din jur !

Multe repelente convenționale impotriva insectelor conțin ingrediente active insa repelentul Naturiz Mosca este bogat in extracte vegetale certificate, ce creaza un mediu neprietenos impotriva insectelor, tinandu-le astfel la distanta de zona protejata. Acest produs natural este o alternativă rezonabilă la repelenții convenționali împotriva insectelor.

Preocupările legate de siguranța au determinat mulți cumpărători să caute repelenti naturali  impotriva insectelor, iar reperentul natural Naturiz Mosca reprezinta cea mai inteleapta alegere !

PRODUS NATURAL REPELENT PENTRU INSECTE RECOMANDAT PENTRU :

* RESEDINTE – terase, gradini, piscine, etc

* ZONE PUBLICE – scoli, gradinite, baruri, restaurante, hoteluri, etc

* ZONE AGRICOLE – horticultura intensiva, floricultura, etc

* PADOCURI,GRAJDURI – pentru a reduce stresul cauzat de insecte Naturiz MO.SCA– are o formula special obtinuta pentru ZHALT PORTABIL – care permite nebulizarea acestuia crescand astfel eficienta produsului, ducand la scaderea consumului. Este insotit de o aroma cu efect prelungit . Combinatia sinergica a extraselor vegetale creaza un mediu neprietenos pentru insecte, tinandu-le astfel departe de zonele protejate. Produs natural bogat in extracte vegetale certificate, care creaza un mediu respingator pentru insectele ce traverseaza zona tratata. Produsul nu afecteaza oamenii, mediul si animalele.

MOD DE FOLOSIRE : Se recomanda doua nebulizari pe zi la fiecare 12 ore, una dimineata, una seara, evitand perioadele cu temperaturi ridicate. Produsul se poate utiliza chiar si mai des, de cateva ori pe zi, functie de necesitati. Dilutie – se folosesc 500 ml adica jumatate de sticla in 7 litri de apa, amestecand usor. Se obtine astfel un rezervor plin care va asigura o functionare de 18-20 zile.

COMPOZITIE : Apa, Polisorbat 20, Benzoat de sodiu, Sorbat de Potasiu, Acid citric, Eucalyptus globulus (eucalptul albastru), Melia azadirachta (izma buna) , MATRICE U.B. ®, Limonen.

DEPOZITARE : Spatii uscate si racoroase, evitand expunerea la soare si alte surse de caldura EAN CODE : AMBALARE : 8055323808101 Sticle plastic 1 L, cutii 6 bc..

No Comments Found

Leave a Reply