advertoriale

Servicii dezinfectie – pentru inlaturarea cu succes a agentilor patogeni prezenti pe diverse tipuri de suprafete

Dezinfectie” este un termen ce poate fi asociat usor (in imaginatia noastra) cu operatiunile pe care le vizeaza avand in vedere ca duce imediat cu gandul la verbul “a dezinfecta”. Dar nu ne referim aici la dezinfectarea unei rani, ci mai degraba la dezinfectarea unor suprafete diverse pe care se dezvolta agenti patogeni mai mult sau mai putin periculosi.

Astfel, dezinfectia la care facem referire in acest articol are ca scop distrugerea din mediul fizic inconjurator, a formelor adulte ale microbilor din aer, de pe tegumente, obiecte si instrumente etc., cu scopul de a preveni si combate infectii si boli transmisibile.

Cum se realizeaza procesul de dezinfectie?

Procesul de dezinfectie se poate realiza prin utilizarea de agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici, metodele fiind alese in functie de fiecare situatie, dupa o analiza atenta din partea companiei pe care o alegeti ca si partener pentru furnizarea serviciilor respective.

La fel ca si deratizarea si dezinsectia, procedura de dezinfectie trebuie sa fie realizata in mod regulat cu scopul de a se obtine o igienizare si decontaminare eficiente a spatiilor/suprafetelor in cauza. Astfel, transmiterea de boli si infectii periculoase, este impiedicata cu succes.

Pentru efectuarea operatiunii propriu-zise, se recomanda interventia unei firme specializate. Nu trebuie realizata de catre orice persoana, cu atat mai mult cu cat cunostintele in domeniu sunt limitate, la fel si capacitatea de a alege cele mai bune solutii si produse pentru rezultate optime.

Asigura un mediu curat si igienizat, prin intermediul serviciilor de dezinfectie!

Este ideal ca produsele utilizate pentru efectuarea procesului de dezinfectie sa fie avizate de catre Ministerul Sanatatii, insa daca alegeti un partener serios si competent, acest lucru (ca si multe alte aspecte importante, de altfel), nu va reprezenta o grija.

De asemenea, tehnologiile adoptate vor fi sigure, aplicate in mod personalizat.

Dupa cum va puteti da seama, aceasta operatiune are o importanta uriasa in asigurarea unui mediu igienizat si decontaminat, avand un impact major asupra starii de sanatate a oamenilor.

Modalitatile prin care se poate realiza dezinfectia, sunt de mai multe tipuri: pulverizare cu pompe de joasa sau mare presiune, nebulizare si termonebulizare cu generatoarele de “ceata calda” etc., acestea fiind alese in functie de ce se preteaza cel mai bine situatiei si ce promite obtinerea celor mai bune rezultate.

Pentru servicii dezinfectie profesionale, alegeti colaorarea cu specialistii Ligriv!

Ligriv este o companie cu experienta vasta in domeniul serviciilor DDD – deratizare, dezinfectie si dezinsectie, dand dovada de profesionalism, seriozitate, competenta, transparenta si promptitudine in cadrul fiecarui parteneriat intreprins.

In ceea ce priveste preturile practicate, acestea sunt accesibile, calculate in mod transparent pentru fiecare colaborare.

Nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei pentru a afla mai multe informatii cu privire la aspectele care prezinta interes. Va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta, ba dimpotriva satisfactia voastra va fi maxima din toate punctele de vedere.

——————————————————————————————————

Va asteptam cat mai curand solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp.

 WEBSITE: www.deratizarebucuresti.ro

TELEFON: 0744-843-852  //  0724-355-711

 

 

No Comments Found

Leave a Reply