Comunicate de presa

Servicii funerare Bucuresti-pentru cei aflati in cumpana!

 

Există un motiv pentru care ați ajuns la servicii funerare Bucuresti. Știți sau va pregătiți pentru moartea unei persoane pe care o iubiți sau dacă sunteți îngrijorat de familia dvs, și de modul în care acestea vor face față pierderii dvs sau doriți informații despre costul funeraliilor. În timp ce pregătirea este într-adevăr  importanta, este de asemenea important să ne amintim că nimic nu ne poate pregăti pe noi sau pe cei dragi pentru moarte.

Prioritatea noastră este sa oferim celor care trăiesc un loc în care să-și memoriască iubitul într-o atmosferă de eleganță subevaluată. Avem resurse care sunt disponibile clientiilor nostri pentru a usura alegerile. Oferim, de asemenea servicii care vă vor permite să vă organizați o înmormântare cu o transparență totală și prețurile pe care le puteți găsi pe acest site. Există, de asemenea, o legătură care vă ajută la numeroasele servicii și vânzători care vă vor ajuta să finalizați acest proces de aranjament (de exemplu, magazine florale, biserici, cimitire, companii de monumente, locuri de cazare etc.). Prin toate mijloacele, suntem disponibili în persoană sau prin telefon 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a vă răspunde la întrebări sau a răspunde la nevoile dvs.

Nu contează dacă moartea a survenit brusc sau dacă este ceva ce asteptati de multă vreme, pierderea unui iubit ne face să ne simțim emoționați și copleșiți. Nici o cantitate de pregătire nu te poate pregăti pe deplin pentru pierderea unui iubit. Când vă aflați într-o stare emoțională accentuată, chiar și cele mai elementare decizii pot părea uluitoare. Următoarele reprezintă o îndrumare generală a ceea ce trebuie făcut în primele 24 de ore de la deces.

Când se produce o moarte la domiciliu

Dacă persoana nu a fost îngrijită de azil și a murit acasă, sunați la 112. Aceasta este considerată o “moarte nesupravegheată” și va trebui investigată. Poliția și paramedicii vor fi expediate și vor apela la medicul legist / medic. În acel moment, medicul legist / examinatorul medical poate aranja transportul decedatului la biroul examinatorilor medicali, în cazul în care se poate efectua o autopsie sau alte teste pentru a determina cauza morții. În cazul în care persoana a avut o afecțiune severă și medicul este dispus să semneze un certificat de deces, decedatul ar putea fi eliberat în îngrijirea casei funerare.

Acest lucru este determinat de către poliție, medicul legist / examinator medical și medicul de îngrijire primară. Legistul / examinatorul medical trebuie să autorizeze eliberarea corpului înainte ca o casă de înmormântare să poată îndepărta decedatul în grija lui. Dacă moartea pare a fi naturală și decedentul a avut o stare severă , împreună cu un D.N.R. , puteți solicita 112 să faceți un răspuns non-de urgență. Ar trebui să ajungă acasă într-un mod liniștit, fără luminile de urgență și sirenele. În cazul în care persoana a fost sub îngrijire hospice, contactați asistenta medicală hospice imediat. Ei vor veni acasă, vor pronunța o moarte oficială și vor lua legătura cu medicul de îngrijire primară pentru a fi siguri că medicul va semna certificatul de deces. Asistența hospice va chema casa funerară și odată ce familia și-a petrecut timpul și este pregătită noi cei de la servicii funerare Bucuresti vom ajunge la scurt timp după aceea.

 .

No Comments Found

Leave a Reply